L’Espai centralitzarà els actes de suport a Palestina al FSM

Com a resposta a l’atac indiscriminat de l’Estat d’Israel a la franja de Gaza de les darreres setmanes, una sèrie d’organitzacions palestines i en suport a Palestina que participen en el procés del Fòrum Social Mundial, i que seran presents a Belém do Pará, han format un comitè per coordinar totes les accions de suport al país àrab.

L’Assemblea General d’aquest comitè, l’activitat més important que farà durant els dies del Fòrum, tindrà lloc a l’Espai pels Drets Col·lectius dels Pobles, que organitza i coordina el CIEMEN. Durant aquesta Assemblea, que se celebrarà el dissabte 31 a les 18:30, s’establiran les principals línies de treball futur d’aquesta nova xarxa mundial en suport a Palestina.free_palestine2

Durant tot l’FSM hi haurà més de vint actes per tractar la qüestió de Palestina. Algunes d’aquestes seran a l’Espai -a més de l’assemblea del Comitè de suport-, ja que les organitzacions palestines com Stop the Wall Campaign i Health Work Committees han estat especialment actives en l’elaboració de continguts i activitats al programa de la Carpa. Hi destaca, per exemple, la xerrada ‘Aturem l’Acord de Lliure Comerç Mercosur – Israel!’, a càrrec d’Emir Sader (CLACSO, Brasil), Jamal Juma’ (BNC, Anti-apartheid Wall Campaign, Palestina) i Arlene Clemesha, (MOPAT, Brasil).

Aquesta edició de l’FSM tindrà la qüestió de palestina com un dels seus eixos principals. De manera significativa, serà la primera vegada que durant la manifestació del Fòrum es farà una crida oficial a la solidaritat amb Palestina.

Anuncis

Comentaris tancats a L’Espai centralitzarà els actes de suport a Palestina al FSM

Filed under Apunts

Els comentaris estan tancats.